Plzeňské pivo skvělé chuti, vynikající jídlo a unikátní interiér.
Osvěžující nápoj z nealkoholického piva s příchutí pomela a grepu.
0,2l
40.00 Kč
Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi
40.00 Kč
0,2l
45.00 Kč
Kulajda
45.00 Kč
150g
190.00 Kč
150g
Kuřecí křídla "BBQ" s opečenými bramborami
190.00 Kč
250g
160.00 Kč
250g
Variace listových salátů s kuřecími kousky, zeleninou a caesar dresinkem
160.00 Kč
180g
155.00 Kč
180g
Babiččina sekaná s bramborovou kaší a kyselou okurkou
155.00 Kč
120g
155.00 Kč
120g
Vepřové výpečky s bílím zelím a bramborovými knedlíky
155.00 Kč
250g
155.00 Kč
250g
Pečené kuřecí stehno se zelím a vařenými bramborami
155.00 Kč
120g
155.00 Kč
120g
Hovězí na barevném pepři s rýží
155.00 Kč
120g
155.00 Kč
120g
Vepřové řízky v bylinkové strouhance s bramborovou kaší
155.00 Kč
Legendární světlý plzeňský ležák
Charakteristická vůně sladových zrn
Obsahuje 4,4 % alkoholu
Příjemná karamelová chuť
Zlatavá odměna po práci
Dotek sametové hořkosti žateckého chmelu
01/04
Měkká plzeňská voda, která má díky svému nízkému obsahu minerálnů ideální pivovarské vlastnosti, a proto dodává našemu pivu unikátní jemnou chuť
02/04
Pro naše pivo Pilsner Urquell používáme vlastní slad. Vyrábíme si ho sami z těch nejkvalitnějších odrůd českého a moravského jarního dvouřadého ječmene.
03/04
Slad vaříme při mutování s vodou v měděných varnách nad otevřeným plamenem. Tento unikátní postup opakujeme hned třikrát. Právě díky tomu má naše pivo charakteristickou vůni sladových zrn a jemnou karamelovou chuť.
04/04
Při výrobě našeho piva používáme exkluzivně jen Žatecký poloraný červeňák. Dodává našemu pivu jemnou hořkost a chmelové aroma.
01/03
Jde o nejrozšířenější způsob čepování piva. Čepuje se na jeden zátah a výsledkem je mokrá krémovitá pěna přesně po okraj sklenice. Jednoduše, hladinka tak akorát.
02/03
Tento způsob čepování je oblíbený zejména u žen. Ve sklenici se totiž nachádzí až půllitru husté, krémové pěny. Pivo tak získává příjemně nasládlou chuť.
03/03
Menší množství piva a větší míra krémové pěny, to je šnyt. Silná vrstva pěny činí z tohoto zspůsobu čepování pivo vhodné pro degustaci nebo rychlé zahnání žízně. Dostává se nám také jemnější říz a delší doba čerstvosti.
K jedinečnému plzeňskému pivu se nejlépe hodí vybrané klenoty tradiční české kuchyně. Připravujeme je podle originálních receptur s důrazem na nejvyšší kvalitu a čerstvost surovin. Kromě klasiky, které vévodí náš Guláš Prazdroj, nabízíme i ochutnávku moderní gastronomie a místní speciality.
K orosené sklenici plzeňského zlata patří i zážitek z originální atmosféry okolního prostředí. Vychází ze stejné tradice a připomíná slavnou historii našeho pivovarnictví. Inspirující výzdoba vám dovolí vychutnat si okamžiky s naším jedinečným pivem ještě intenzivněji než kdekoliv jinde.
Naši mistři výčepní se postarají, abyste si osvěžující chuť plzeňského piva a jeho skvělý říz dokonale vychutnali se vším všudy. Tedy včetně potěšení z jeho jiskrné, zlatožluté barvy a smetanově husté sněhobílé pěny.